Kontakt

Boka flyttstädning eller få ett pris?

Om du är intresserad av att boka flyttstädning med oss eller få en offert på flyttstädning är du välkommen att fylla i nedanstående formulär och skicka in. Du behöver inte fylla i alla uppgifter om du bara vill ha ett pris – däremot skulle vi vilja att du fyller i samtliga fält om du vill boka flyttstädning. Vi besvarar en del vanliga frågor om formuläret längst ner.

Offert

Fyll i detta formulär om du vill få en offert:

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Boka flyttstädning

  Fyll i detta formulär om du vill boka flyttstädning:


   Antispam-fråga (obligatoriskt)

   Varför vill ni veta mitt personnummer?

   Den enda anledningen till att vi vill ha ditt personnummer är om du bokar en flyttstädning med oss och vill utnyttja RUT-avdraget. Vi kan nämligen inte ansöka om utbetalning för din räkning från Skatteverket om vi inte har ditt personnummer. Det är Skatteverket som kräver den uppgiften – inte vi.

   Vad avses med övriga städytor?

   Exempel på övriga städytor som du vill ha städat eller få prisuppgift på är balkong, vind, förråd, garage och dylikt – det vill säga ytor som inte ingår i själva boytan.

   Vilken övrig info kan vara värt att fylla i?

   Det kan röra sig om portkod, upplysningar om när överlåtelsen ska ske av huset / lägenheten, om möbler ska finnas kvar när vi städar, om vissa ytor inte behöver rengöras  till exempel.